●اسانس تارا

اسانس کارامل به صورت پودری و مایع برای مصارف مختلف خصوصا در قنادی ها تولید و عرضه می شود تا طعم خوب و عمیق کارامل را به خوراکی های شیرین اضافه کند. اسانس کارامل در اندازه ها و بسته بندی های مختلف موجود است و شما می تواند آنرا در محصولات خانگی مانند ژله ها مورد استفاده قرار دهید.
کارامل نوعی آب نبات است که با گرم شدن شکر تا ۳۴۰ درجه فارنهایت (۱۷۰ درجه سانتی گراد) ایجاد می شود. همانطور که قند به آهستگی تا این دما گرم می شود  مولکول هایش تجزیه می شوند و ترکیبات جدیدی ایجاد می کنند که دارای طعم عمیق ، غنی و رنگ قهوه ای – طلایی تیره هستند. این فرآیند به “کارامل سازی” معروف است و با هر نوع قندی می توان به آن دست یافت.